10.09.2020  |  Business  |  Branschnytt

Vd tar över Malmstensbutiken

Ny webbshop nära lansering.

Jessika Hyltner, vd på Malmstenbutiken sedan fem år, har tagit över ägandet av bolaget Malmstenbutiken AB från Kjell och Märta Beijer Stiftelse.

”Det här känns såklart fantastiskt kul och som ett naturligt nästa steg för butikens utveckling. Jag har sedan jag började här arbetat väldigt nära verksamheten tillsammans med mitt team och jag tror att det är nödvändigt att verksamheten bedrivs med hundra procents engagemang och involvering genom en på plats närvarande ägare”, säger Jessika Hyltner.

Malmstenbutiken på Strandvägen i Stockholm grundades av Carl Malmsten 1940. Inom kort lanserar butiken en ny webbshop.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.