15.06.2020  |  Interior  |  Branschnytt

Verkstan öppnar nya butiker, med ny delägare i teamet

Ett spännande utflyktsmål, med butik, vintage och lokala företag.

Det gotländska livsstilsföretaget Verkstan – The social life grundades 2019 med en butik i Ljugarn på östra Gotland. Under 2020 utökas verksamheten med ytterligare två butiker, i Visby respektive Tofta. Målet är därefter att växa med fler sommarbutiker på välbesökta semesterorter under de kommande åren. I Tofta-butiken kommer det att erbjudas en blandning av vintage-produkter, målarverkstad samt ordinarie sortiment med möbler, inredningsdetaljer, väskor och kläder. Därutöver ska det utvecklas möjligheter för lokala företagare att hyra utrymme för att sälja sina produkter. I kombination med eventuella food trucks och andra aktörer hoppas man därmed kunna skapa ett spännande och kreativt utflyktsmål. Butikernas miljöer är överlag uppbyggda av återvunna möbler från bland annat detaljhandeln. Bakom hela konceptet står fem kvinnor, som tillsammans har stor erfarenhet inom detaljhandel, inredning, event, marknadsföring och varumärkesarbete: Susanne Liljenberg, Maria Bengtsson, Magdalena Björnsdotter och Anna Fohlin, samt ny delägare för året, Anett Jormeus, som tidigare var med och grundade varumärket Granit tillsammans med Susanne Liljenberg. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.