03.02.2020  |  Business  |  Design

Vinnarna i ELLE Decoration Swedish Design Awards 2020

En sammanfattning av det gångna designåret.

Under måndagen i Stockholm Design Week delades priserna i ELLE Decoration Swedish Design Awards ut till nio pristagare. Prisutdelningen och en cocktail hölls på konstgalleriet CFHill i centrala Stockholm. Priset är instiftat för att sammanfatta det gångna designåret samt uppmärksamma personer som inspirerar och på olika sätt formar svensk design av idag. Årets jury bestod av Cia Jansson, Karin Ohlsson-Leijon, Nanna von Knorring och Nina Oja från Aller förlag.

Vinnarna i ELLE Decoration Swedish Design Awards 2020 är:

Årets blickfång: Acnes huvudkontor

Årets designer: Emma Olbers

Årets destination (ny kategori): Stedsans in the Woods

Årets hederspris: Svenskt Tenn

Årets inredare: Louise Liljencrantz

Årets inredningsaccessoar: mattor av Poppykalas (Thilde Maria Haukohl), för Layered

Årets inspiratör: Fredrik Paulsen

Årets möbel: Hide & Seek, av Monica Förster för Zanat

Årets stjärnskott: Moa Brännström Ott

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.