15.11.2022  |  Dining  |  Tabletop

Vintersport och blandade känslor

Herr Brisk pryder Arabias säsongsservis

I Moomin by Arabias säsongskollektion 2022, Vinterns under, dyker den fanatiske idrottsentusiasten herr Brisk upp och försöker få de motvilliga mumintrollen att prova skridskor och vinterbad. Men allt går inte enligt plan. Däremot imponerar herr Brisks atletiska stil på romantikern Mymlan. Den nya kollektionen lanseras i limiterad upplaga och innehåller en skål och en mugg i fina pastellfärger.
Illustrationerna är baserade på Tove Janssons berättelse Den farliga vintern som gavs ut 1955, omarbetade av illustratören Tove Slotte.

arabia.fi/eng/

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.