09.03.2021  |  Business  |  Branschnytt

Von Norten öppnar butik

Coronasäker inspiration i fokus

Von Norten har öppnat butik på Östermalm i Stockholm. Märket, som säljer naturliga kroppsvårdsprodukter, har inrett butiken som en chic Londonlägenhet, inspirerad av grundaren Cayla Johanssons år i London.
”Von Norten är mer än bara ett varumärke, det är ett sätt att leva och omfamna naturens kraft. Dofter, textur och kvalitet är kärnan i vårt varumärke och det känns fantastiskt att välkomna kunder till vår ”ambassad”, berättar hon.
För att kunderna ska känna sig bekväma och trygga under coronapandemin går det bra att betala med kort eller telefon utan att behöva röra vid någonting. Mellan 10 och 11 kan den som vill handla ensam boka egen egen tid.
www.vonnorten.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.