12.02.2020  |  Kitchen  |  Branschnytt

Zen-köket – mat med mindfullness

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I en tid då vi strävar efter harmoni och balans i hemmet, som en välbehövlig paus från vardagens jäkt och stress, lanserar Le Creuset ett nytt sortiment inspirerat av Japans förkärlek till lågmäld estetik, elegant design och intensiva men lugna färger.

Köket från solens rike bjuder på en fin blandning av delikatesser och precision. Den japanska maten är inspirerande, hälsosam och annorlunda och får därför alltmer utrymme på den svenska matscenen. Ett kök i balans är en bra utgångspunkt för ett liv i balans.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.