30.01.2020  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns i Sundsvall bygger om

Ska utvecklas till lokal marknadsplats.

Åhléns i Sundsvall City bygger om. I samband med detta satsas det på skönhet, bland annat i och med att Kicks flyttade in som hyresgäst på bottenplan bredvid skönhets- och modeavdelningarna, den 23 januari. Hemavdelningen omplaceras till att uppta hela övre plan. Byggarbetena beräknas vara klar till slutet av februari, då det arrangeras ett nyöppningsevent. Varuhuset kommer under tiden att hålla öppet som vanligt.

Förändringen är en del i Åhléns övergripande arbete med att omvandla varuhusen till marknadsplatser, där val av aktörer styrs av lokala behov och efterfrågan. I Sundsvall har man valt att stänga filialen i Birsta City, för att istället utveckla varuhuset i stadskärnan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.