05.11.2019  |  Business  |  Ledning & drift

Åhléns nyöppnar i Falun

Utvidgar utbudet inom skönhet.

I september slog Åhléns upp dörrarna till ett totalrenoverat varuhus i Falun, inrett efter Åhléns nya koncept. Åhléns öppnade sin första butik i Falun redan 1939. Nu förlänger man kontraktet för lokalerna vid Holmtorget i stadskärnan, och gör i samband med det en omfattande renovering och förnyar konceptet. Sortimentet på barnavdelningen minskar en aning och istället satsar Åhléns på skönhet, genom att erbjuda ett utvidgat utbud med ett antal nya varumärken.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.