22.05.2020  |  Business  |  Branschnytt

Önska öppnar nytt i Malmö

Flyttar från Caroli till Triangeln.

Första veckan i maj öppnade en ny Önskabutik i Triangelns köpcentrum i centrala Malmö. Butiken låg tidigare i Caroli-kvarteret. Den ägs och drivs av Anna-Lena Persson sedan sex år tillbaka. Hon valde att flytta till Triangeln på grund av det mer gynnsamma läget, med mer aktiv handel runtomkring, nära till tåget samt en hel del turister i området. I lokalen låg det tidigare en köksbutik. När den valde att stänga öppnade sig en möjlighet för Önska. Anna-Lena berättar att butiken har blivit väl mottagen av kunderna, som är glada att se den tillbaka sedan Caroli-butiken stängde i januari. Även om det är ”annorlunda" att öppna butik under coronakrisen. Butiksytan är 139 kvadratmeter på markplan, vilket är ungefär halva ytan mot förut. Anna-Lenas egen favoritprodukt är stekpannor, men hon nämner Le Creusets färgglada sortiment av gjutjärn och stengods som populära storsäljare ur sortimentet.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.