27.09.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Önska öppnar tre nya butiker

Alla under samma vecka!

Butikskedjan Önska har öppnat tre nya butiker under hösten - eller närmare bestämt under loppet av en vecka i slutet av september! De nya butikerna ligger i C4 Shopping i Kristianstad, som även firade ett år samma helg som Önskas butik öppnade (efter rekordsnabba tolv dagar av att ställa i ordning lokalen från kal betong till öppningsfärdig butik), i Södertälje, där det är en gammal, sedan ett år tillbaka stängd Önskabutik som har rustats upp, samt Arvika, där en existerande butik har flyttat in i helt nya lokaler i det nybyggda Dahlinshuset, som enligt butiksinnehavare Inga-Lill har ett ”mycket bättre läge” än den gamla butiken.

I och med de nya butikerna finns Önska på totalt 36 platser i Sverige, från norr till söder. Alla butiker drivs av individuella entreprenörer, med kedjans supportkontor i ryggen som stöd.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.