21.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Önska på konferens hos Kähler i Portugal

Årsmöte och studiebesök till produktionen.

Varje höst i samband med föreningens årsmöte håller Önska-kedjan konferens för alla butiker. 2018 gick resan till Portugal och Lissabon, dit F&H hade bjudit in att besöka Kählers fabriker där Hammershøi respektive Omaggio tillverkas. Deltog gjorde ungefär 25 personer och värd var Ingela Lydén från F&H Scandinavia, som är varumärkesansvarig för Kähler. Väl på plats i Omaggio-fabriken fick deltagarna prova på att måla varsin egen vas, vilket enligt uppgift inte var helt enkelt. Under konferensen diskuterades Önskas nya webbutik samt företagets affärsplan, som uppdateras regelbundet en gång om året. Tidigare har Önskas årliga konferens anordnats bland annat hos Gense i Eskilstuna, hos tyska Westmark samt hos Port Meirion i England.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.