22.02.2018  |  Interior  |  Accessories

70-talets makraméstil har gjort comeback

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Har du vuxit upp på 70-talet? Då kommer du säkert ihåg den särskilda makramé-stilen - en stil där det används knutar och knopar istället för vävning och stickat.

Som en naturlig förlängning av den långvariga retrotrenden har makramé nu gjort comeback på allvar. 

Du kan faktiskt själv göra makramé, men har du inte lust till det kan du enkelt köpa till dig den trendiga stilen, som signalerar en puritansk och lugn livsstil.

Makramé väcker liv i gamla hantverkstraditioner och ger den helt rätta autentiska looken, och Södahl har just lanserat två kuddar gjorda med inspiration från makramé-tekniken.

Med makramé uppstår ett tredimensionellt, skulpturalt uttryck när olika tekniker och material blandas. Det ger en härlig, unik look när de handgjorda kuddarna kombinerar flera olika mönster och färger - äkta modern bohem-stämning med ett stänk av 70-tals-hippie.

Södahl Macramé Cushion, 50 x 50 cm, kr. 499,00

Södahl Macramé Cushion, 40 x 60 cm, kr. 499,00

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.