06.11.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Alcro lanserar miljömärkt väggfärg

Biobaserade ingredienser och förpackning av återvunnen plast.

Under hösten lanserade Alcro den Svanen-märkta färgen A1, som även är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. I A1 har 30 % av råvarorna ersatts med biobaserade alternativ från växtriket. Också burken är mer hållbart framställd, då den är tillverkad av återvunnen plast. Färgen är avsedd för målning av väggar inomhus. Den har hög täckförmåga och ger en vacker matt yta samt avger minimalt med lukt.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.