22.03.2019  |  Interior  |  Belysning

Arbetslampa i miniformat

Anglepoise lanserar modellen 90 Mini Mini.

Den fjädrande skrivbordslampan med sin kombination av flexibilitet och stabilitet har fått otaliga efterföljare, men originalet är Anglepoise Model 1227 från 1935. Skaparen, den brittiske ingenjören George Carwardine, arbetade med ett nytt fjädringssystem för bilar när han fick snilleblixten som gav världen en ny arketyp. Nu lanserar Anglepoise 90 Mini Mini, en efterföljare i miniformat till 1970-talsmodellen 90. Storleken till trots har den samma funktionalitet som sina större föregångare. Ljuskällan är en dimbar led med upp till 20 000 lystimmar.

www.anglepoise.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.