Kitchen / Branschnytt

Branschnytt

Önskakedjan har verkligen engagerat i mars!

Under mars månad har Önska både haft sitt årliga Årsmöte, som denna gång genomfördes i Milano och sin Önskaskola i Kosta!

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Handgjort från Italien

Stockholmsbaserat par lanserar importverksamhet.

Branschnytt

KIRITSUKE – JAPANS KAXIGASTE KNIV

Det sägs att den går att använda till allt, om du väl lyckas bemästra den. Upptäck den japanska Kiritsukeknivens arv och varför den bör ha en självklar plats i köket hos den knivintresserade.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

TEST AV PEPPARKVARN – GÅR DET ATT MALA GRUS?

Zassenhaus kvarnar har ett rykte kring sig, ett rykte om att de klarar att krossa grus. För att stilla nyfikenheten på om detta stämmer bad vi kocken Louise Johansson att ge det ett försök. Vi hämtade grus, en Zassenhaus München och satte igång. Resultatet ser du i videon!

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Zen-köket – mat med mindfullness

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Innovativt, internationellt och med hållbarhet i fokus – nomineringarna till Greenhouse Best Performance klara

Best Performance – Selected by the Greenhouse Jury är en utmärkelse med syfte att uppmuntra och sporra utställarna i Greenhouse-området på Stockholm Furniture & Light Fair. Den namnkunniga juryn bedömer utställarnas prestationer utifrån Greenhouse värdeord –­ nyfikenhet, innovation och hållbarhet. En nyhet för i år är att juryn i förväg, baserat på ansökningsmaterial, nominerat fem utställare till Best Performance.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

How to get the most out of your Show visit

Branschnytt

SET UP LIKE A PRO

Vill du jobba som ett proffs i köket? I ”Set up like a pro” visar Globals ambassadör Sebastian Gibrand hur du sätter upp din arbetsstation på bästa sätt.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Nytt koncept för NK:s köksavdelning

Drivs fortsatt i regi av Cervera.

Branschnytt

Nästa generations non-stick

På Le Creuset försöker vi ständigt förbättra våra produkter och nu har vi gjort vår testvinnande produktserie Toughened non-stick ännu tuffare.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Världens största Zorn-utställning visas på Antikmässan

Även i år bjuder Antikmässan på en konsthändelse av rang. Efter förra årets Salvador Dalì-utställning presenterar vi i år ­den sannolikt största och mest kompletta utställningen av Anders Zorns grafik till dags dato. Runt 200 av Zorns totalt 289 grafiska blad visas upp, bland dem många rariteter. Utställningen, som äger rum i Stockholmsmässans entréhall 13-16 februari, är ett samarbete med Mollbrinks konsthandel och den norske Zorn-samlaren Frode Henriksen.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Kökshanddukar i rent linne

RAW lanserar nu de finaste kökshanddukarna i 100% rent linne - ett fantastiskt naturmaterial med många bra egenskaper och ett vackert, naturligt uttryck.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.