Interior / Branschnytt

Branschnytt

Bonbonniere i grönt stengods

RAW lanserar nu en vacker multifunktionell bonbonniere i grönt stengods.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Jubileum för anrikt ullspinneri

Familjeföretag med värderingar i fokus.

Branschnytt

Önska öppnar tre nya butiker

Alla under samma vecka!

Branschnytt

London Calling

I mitten av september bjuder London in till designfest över hela staden under London Design Festival. Designjunction är ett av de viktigaste eventen under festivalen och bjuder på unika upplevelser, med allt från spännande utställare, intressanta diskussioner och interaktiva pop up-butiker och installationer, som har tagits fram utifrån nytänkande koncept om presentation och interaktion med besökarna.

Branschnytt

Svenska Institutet i Paris renoverar gästlägenheter med svensk design

Dux ett av de deltagande varumärkena.

Branschnytt

Körglädje från Kay Bojesen

Även om Kay Bojesen arbetade i klassiska material som silver och trä var han ovillkorligen en framtidsman. Som funktionalist fascinerades Bojesen av tidens strömlinjeformade linjer och moderna mekanik, och när bilboomen verkligen tog fart på 1930-talet inspirerade den honom till en rad dynamiska mönster. Hit hör Limousinen, skapad i samarbete med möbelarkitekten Ole Wanscher, som bland de enklaste och mest eleganta, och nu rullar Kay Bojesen Denmark ut den lyxiga cabrioletmodellen ur garaget i två varianter bestående av både körglädje och snygg design.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

By Rydéns öppnar showroom i Stockholm

Kombinerar belysning och inredning.

Branschnytt

Allt på en bräda

Den är både praktisk och snygg - den nya RAW partybrickan av teakträ är praktisk för sommarens många trädgårdsfester och fin att titta på med sin varma glöd och vackra former, och så kan man vända den om och om igen.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

aida introducerar Søholm Sonja 2019

aida introducerar nu Søholm Sonja 2019, en vacker blå stengodsservis med djupa rötter i dansk keramiks historia.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Kasthall firar jubileum med specialframtagen bildserie

Visas i Stockholm under september.

Branschnytt

Unik Wegner-samling auktioneras ut av Bukowskis

Flera ikoniska föremål och med betydande proveniens.

Branschnytt

Ny personlighet i blomstergarderoben

Bjørn Wiinblads värld har alltid kännetecknats av starka kvinnofigurer och fantasifulla blommor. För blomster- och designfans är det ett rent nöje att hålla i en Wiinblad-vas. I och med lanseringen av vasen Eva presenterar Bjørn Wiinblad Denmark dessutom en ny designpersonlighet, en tolkning av Wiinblads karakteristiska DNA som modern och trendriktig brukskonst. Eva finns i två storlekar med klänningar i trendfärgerna gul och korall. De är som gjorda för tidens eklektiska inredning och stora buketter där tumregeln är more is more.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.