Bloom / Branschnytt

Branschnytt

Duka upp till påsk

Påsken är på ingång och längtan att pynta hemma vaknar till liv. Gula, trendiga toner tillsammans med rustika detaljer signalerar vår. Hos oss hittar ni inredning som lyfter högtiden, men också funkar fint efter påsk.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

David Carlsson fick Rosenkransen 2021

Fredriksdal delar ut en utmärkelse till rosens ära

Branschnytt

Ellos samarbetar med House of Flowers

Växter och torkade blommor i sortimentet.

Branschnytt

Innovativt, internationellt och med hållbarhet i fokus – nomineringarna till Greenhouse Best Performance klara

Best Performance – Selected by the Greenhouse Jury är en utmärkelse med syfte att uppmuntra och sporra utställarna i Greenhouse-området på Stockholm Furniture & Light Fair. Den namnkunniga juryn bedömer utställarnas prestationer utifrån Greenhouse värdeord –­ nyfikenhet, innovation och hållbarhet. En nyhet för i år är att juryn i förväg, baserat på ansökningsmaterial, nominerat fem utställare till Best Performance.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Kökshanddukar i rent linne

RAW lanserar nu de finaste kökshanddukarna i 100% rent linne - ett fantastiskt naturmaterial med många bra egenskaper och ett vackert, naturligt uttryck.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Bonbonniere i grönt stengods

RAW lanserar nu en vacker multifunktionell bonbonniere i grönt stengods.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.