Furniture / Branschnytt

Branschnytt

70 år av skandinavisk design

Stockholm visade sig från sin bästa sida när designvärlden samlades i början av februari för att fira den 70:nde utgåvan av Stockholm Furniture & Light Fair. Solen sken, staden riktigt sjöd av olika events och mässan själv hade uppdaterat sin look med ny hallindelning och teman.

Branschnytt

Enkelhet på ett nytt sätt

Blomus är synonymt med intelligent, minimalistisk och funktionell design för tidens hem.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Möbelmässan Göteborg fortsätter att växa

Utställningsytan utökas och nya produktområden får mer fokus.

Branschnytt

Världens största Zorn-utställning visas på Antikmässan

Även i år bjuder Antikmässan på en konsthändelse av rang. Efter förra årets Salvador Dalì-utställning presenterar vi i år ­den sannolikt största och mest kompletta utställningen av Anders Zorns grafik till dags dato. Runt 200 av Zorns totalt 289 grafiska blad visas upp, bland dem många rariteter. Utställningen, som äger rum i Stockholmsmässans entréhall 13-16 februari, är ett samarbete med Mollbrinks konsthandel och den norske Zorn-samlaren Frode Henriksen.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Stockholm Furniture & Light Fair: ny layout – nya möjligheter

För inte mindre är 70:nde gången anordnas Stockholm Furniture & Light Fair i februari 2020. Det firar mässan med en helt ny hallindelning. Därutöver hälsas utställare med hållbarhetsfokus särskilt välkomna, och både Designbaren och Greenhouse ligger i händerna på unga och experimentella designkrafter.

Branschnytt

Sjuttio år av svensk design

Designutställning på möbelmässan.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.