Furniture / Branschnytt

Branschnytt

Ung 80-åring på internationell tillväxtresa

Ikoniska FDB Møbler fyller 80 år. Att skapa god design har varit målet sedan starten och det är fortfarande företagets designfilosofi – men kryddad med dagens designvärden som miljövänlighet, ansvar och innovation. Och idag är det dock inte bara danskarna som gläds åt FDB Møbler eftersom varumärket är på en internationell tillväxtresa.

Branschnytt

Ambitiös satsning på lokal produktion

En av de mest spännande nya bekantskaperna under Stockholm Design Week var det nystartade varumärket Verk, som satsar på lokal möbelproduktion i svenska material med mycket hög designnivå.

Branschnytt

70 år av skandinavisk design

Stockholm visade sig från sin bästa sida när designvärlden samlades i början av februari för att fira den 70:nde utgåvan av Stockholm Furniture & Light Fair. Solen sken, staden riktigt sjöd av olika events och mässan själv hade uppdaterat sin look med ny hallindelning och teman.

Branschnytt

Enkelhet på ett nytt sätt

Blomus är synonymt med intelligent, minimalistisk och funktionell design för tidens hem.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Möbelmässan Göteborg fortsätter att växa

Utställningsytan utökas och nya produktområden får mer fokus.

Branschnytt

Världens största Zorn-utställning visas på Antikmässan

Även i år bjuder Antikmässan på en konsthändelse av rang. Efter förra årets Salvador Dalì-utställning presenterar vi i år ­den sannolikt största och mest kompletta utställningen av Anders Zorns grafik till dags dato. Runt 200 av Zorns totalt 289 grafiska blad visas upp, bland dem många rariteter. Utställningen, som äger rum i Stockholmsmässans entréhall 13-16 februari, är ett samarbete med Mollbrinks konsthandel och den norske Zorn-samlaren Frode Henriksen.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.