Dining / Branschnytt

Branschnytt

RAW skedar för vinterns varma drycker

aida kompletterar nu RAW-bestickserien med långa cafélatteskedar i en rå, enkel design och tre olikavackra färger: guld, roséguld och svart.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Nyheter från RAW Metallic Brown

aida kompletterar nu den djupbruna stengodsserien RAW Metallic Brown med äggkopp, salt & pepparset, stort runt fat samt skål och serveringsskål.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

SATAKE STEKPANNA GJUTJÄRN+NON-STICK

Satake Cutlery är ett företag med sin bas i Seki City, Japan.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Innovativt, internationellt och med hållbarhet i fokus – nomineringarna till Greenhouse Best Performance klara

Best Performance – Selected by the Greenhouse Jury är en utmärkelse med syfte att uppmuntra och sporra utställarna i Greenhouse-området på Stockholm Furniture & Light Fair. Den namnkunniga juryn bedömer utställarnas prestationer utifrån Greenhouse värdeord –­ nyfikenhet, innovation och hållbarhet. En nyhet för i år är att juryn i förväg, baserat på ansökningsmaterial, nominerat fem utställare till Best Performance.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Kökshanddukar i rent linne

RAW lanserar nu de finaste kökshanddukarna i 100% rent linne - ett fantastiskt naturmaterial med många bra egenskaper och ett vackert, naturligt uttryck.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Bordstabletter i fina vårfärger

Det är vår i luften och RAWs smutsavvisande bordstabletter i silikon lanseras nu i fyra nya, fina vårfärger: spring yellow, spring plum, spring blue och spring sand.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

RAW redskapskrus

aida kompletterar nu RAW Midnight Blue-serien med ett snyggt djupblått redskapskrus i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Rörstrand och Cancerfonden – ett samarbete i rosa anda

Tillsammans är vi starka. Rörstrand fortsätter att bidra till kampen mot cancer och vi tror att den styrka som krävs hittas i gemenskapen med andra. Därför stödjer vi Rosa bandet i år igen. I kampanjen ingår hela Höganäs Keramik serien med fokus på årets rosa nyhet Vildros.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Världens största Zorn-utställning visas på Antikmässan

Även i år bjuder Antikmässan på en konsthändelse av rang. Efter förra årets Salvador Dalì-utställning presenterar vi i år ­den sannolikt största och mest kompletta utställningen av Anders Zorns grafik till dags dato. Runt 200 av Zorns totalt 289 grafiska blad visas upp, bland dem många rariteter. Utställningen, som äger rum i Stockholmsmässans entréhall 13-16 februari, är ett samarbete med Mollbrinks konsthandel och den norske Zorn-samlaren Frode Henriksen.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

RAW Northern Green blir nu riktigt rå

RAW, med rötter i den bornholmska keramikfabriken Søholm, utökar nu stengodsservisen Northern Green med extra råa muggar och skålar.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Brödskärbräda med mjuka, organiska former

RAW lanserar nu en helt ny brödskärbräda med funktionellt galler som fångar upp brödsmulorna så att de inte hamnar på bordet eller på golvet.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Bonbonniere i grönt stengods

RAW lanserar nu en vacker multifunktionell bonbonniere i grönt stengods.

Sponsrat innehåll

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.