Business / Branschnytt

Branschnytt

MCH's tryghedskoncept godt modtaget på Formland

Både besøgende og udstillere på interiør- og designmessen Formland har i analyse taget godt imod MCH's indsats for at skabe sundhedsforsvarlige, trygge rammer om deres messebesøg.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Skultuna till Göteborg

Ny butik i kvarteret Victoria

Branschnytt

Möbler flyttar in på Formland

Möbelindustrin ställer ut sida vid sida med resten av den danska inrednings- och designbranschen, när Formland Spring går av stapeln 4–7 februari 2021. Det kommer att ge bådbranscherna ett lyft, tror projektledare Mai-Britt Risvig Flyvholm.

Branschnytt

Både Formex och Stockholms möbelmässa ställs in

Trots försök att säkerställa smittskyddade mötesplatser har Stockholmsmässan blivit tvungen att ställa in de kommande mässorna Formex och Stockholm Furniture & Light Fair. Nu lägger arrangören allt fokus på Stockholm Design Week i februari.

Branschnytt

Trend: Hållbarhet blir ett måste för butiker

Att ha en klimatvänlig hållning är något som handlare behöver tänka på i sin dagliga verksamhet, menar detaljhandelsexperten Flemming Birch. Det är en trend som når långt in i framtiden, inte minst pådriven av coronakrisen.

Branschnytt

Flying Tiger till Kungsmässan

Danska lågpriskedja öppnar pop up-butik

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.