16.06.2020  |  Business  |  Ledning & drift

Cervera uppdaterar kundklubben

Medlemskap ska skapa merförsäljning.

I början av maj uppgraderades Cerveras lojalitetsprogram Cervera Club och bytte samtidigt namn till Klubb Cervera. Den nylanserade kundklubben har fyra medlemsnivåer, Guld, Silver, Brons samt Medlem Bas. Ett sjuttiotal medlemsförmåner har med hjälp av medlemmarnas input kokats ner till omkring tjugo, vilka sedan fördelats ut på de fyra nivåerna. Ambitionen med nya Klubb Cervera är både att skapa merförsäljning och att minska priskänsligheten.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.