18.09.2017  |  Interior  |  Dekoration

Designade färgteman

Lemon crisp, Dark wood samt Dessert sunset

Till hösten presenterar Alcro tre nya färgteman: Lemon crisp, Dark wood samt Dessert sunset, vilka ingår i trendkulörkollektionen ad.18, där ad står för Alcro designers.

Kollektionen består av totalt 15 kulörer och lanseras i oktober 2017.

Lemon crisp utgörs av gula och gräddiga toner, som en variant på det vita och grå vi har vant oss vid under de senare åren. Dark wood är en elegant serie med bohemiska inslag, där mörkare kulörer står i centrum. Dessert sunset, slutligen, erbjuder varmt harmoniska färger inspirerade av solnedgångar och frestande efterrätter.

www.alcro.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.