25.06.2019  |  Business  |  Branschnytt

Designtorget startar internationell e-handel

Länderna inom EU är ett första steg.

Designtorget lanserar designtorget.com internationellt. Till en början blir e-handeln tillgänglig för samtliga länder inom EU men framöver planerar företaget öppna på ytterligare marknader.

Satsningen online är ett steg för Designtorget som marknadsplats att hjälpa fler skandinaviska formgivare och innovatörer att nå ut med sin design.

”Vår vision har alltid varit att göra skandinavisk design framgångsrik och tillgänglig för alla. Därför är det ett naturligt steg för oss att börja sälja internationellt och en viktig del av vår expansionsstrategi”, säger Alexandra Wahlqvist, vd för Designtorget.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.