26.02.2018  |  Interior  |  Accessories

Ditt sovrum - ditt galleri

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det luxuösa uttrycket i hemmet är fortfarande aktuellt, art deco och boutique-inspirationen fortsätter, och det skapas en modig mix av konst, vintage möbler och nutida designklassiker. Men där trenden tidigare inspirerades av historien, är det nu konsten

Sängkläderna Vived Romance har inspirerats av tapetmönster i herrskapssalonger där blommor är ett absolut måste. Det är överdådigt, och utlovar en härlig sommar i orangeristil till dig som vågar ha ett av säsongens vackraste statementprints i din inredning.

Mönstret är dramatiskt och dekadent, och betonas av den mörka färgställningen.

Vived Romance, 100% Oeko-texproducerad bomull-satinväv med praktiskt blixtlås i örngott och påslakan, vägl. pris 649,00 kr för storleken 140x200 cm och 699,00 kr. för storleken 140x220 cm.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.