31.03.2022  |  Bloom  |  Accessories

Duka upp till påsk

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Påsken är på ingång och längtan att pynta hemma vaknar till liv. Gula, trendiga toner tillsammans med rustika detaljer signalerar vår. Hos oss hittar ni inredning som lyfter högtiden, men också funkar fint efter påsk.

Vi sätter oss gärna till bords vid ett vackert dukat bord och umgås länge med familj och vänner. Duk ELSA har den sköna, avslappnade och lätt skrynkliga känslan. Finns i flera fina färger och mönster.

Tips! Matcha med servetter ELSA tillsammans med våra servettringar. Porslin AMELIA, glas HYDE och bestick ODIN bjuder många möjligheter till en personlig dukning.

Gult är den perfekta accentfärgen för en varm och solig känsla. Blanda olika storlekar av ljusen och duka påskbordet tillsammans med naturmaterial och knoppiga kvistar.

Duka upp till påsk

Påskens bästa present

Fyll TOGO ägg av stengods med godsaker och ge bort. Du kan också lyfta av locket och göra en fin plantering.

Shoppa här

Mer från Affari of Sweden

Affari of Sweden

https://www.affariofsweden.com

Resan började 1998 när de tre grundarna förenades med visionen att erbjuda hantverk i spännande material och färger. Ljustillverkning blev resans startskott och än idag tillverkar vi handgjorda COTE NORD ljus. Sortimentet har sedan dess utvecklats och vi kan idag med stolthet erbjuda ett sortiment skapat av kunskap och tradition. Vår vision är:…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.