19.10.2022  |  Interior  |  Branschnytt

Nyfiken på vårens nyheter? Kom till oss i Osby!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När den skånska vintern står för dörren kikar vi redan mot ljusare tider.

Vecka 46 öppnar vi upp portarna till vår inhousemässa för återförsäljare. Inspireras av 300 kvadratmeter inredning exponerat i unika miljöer. Här blir ni först med att uppleva vårens alla nyheter och kan på plats planera era inköp för kommande säsong – vår och sommar 2023.

Fynda i vår outlet
För er kunder som kommer till Osby under öppningsveckan finns det även möjlighet att handla direkt i vår stora OUTLET. Vi har samlat utgående varor, möbler, andrasortering och gods från mässor där vi medverkat. Allt säljs ut till riktigt bra priser. Välkomna att fynda!

Boka ert besök redan idag.

Hoppas vi ses!

Mer från Affari of Sweden

Affari of Sweden

https://www.affariofsweden.com

Resan började 1998 när de tre grundarna förenades med visionen att erbjuda hantverk i spännande material och färger. Ljustillverkning blev resans startskott och än idag tillverkar vi handgjorda COTE NORD ljus. Sortimentet har sedan dess utvecklats och vi kan idag med stolthet erbjuda ett sortiment skapat av kunskap och tradition. Vår vision är:…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.