28.12.2019  |  Interior  |  Textil

Ekologisk komfort

Södahls mest populära handduksserie Comfort lanseras i en helt ny version som är till 100 procent ekologisk, Södahl comfort organic.

Comfort-serien har alltid haft en klassisk och hållbar design. Den vävda kanten högst upp och längst ned, med diskret invävd logotyp och stickad stropp, ger ett exklusivt uttryck. Handdukarna är kraftiga och mjuka med god uppsugningsförmåga. Den nya serien är tillverkad i 100 procent ekologisk bomull och finns i tolv färger, med flera möjligheter till att mixa och matcha. Handdukarna är GOTS-certifierade (Global organic textile standard), vilket är en garanti för att de lever upp till stränga krav gällande ekologiska material, samt att hela tillverkningsprocessen sker med hänsyn till miljön.

www.soedahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.