14.07.2022  |  Interior  |  Bad

Ekovänlig och lyxig klädvård

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Tangent Garment Care erbjuder ekovänliga och lyxiga tvättmedel, textilspray, sköljmedel och klädborstar för alla typer av plagg. Från kashmir till sportkläder, såväl som universaltvättmedel för vardagsbruk. För en hållbar, väldoftande och vårdad garderob.

Tangent GC har producerat miljövänliga produkter sedan dag ett. Utgångspunkten är att skapa kvalitativa produkter – inom alla aspekter – oavsett det handlar om naturliga ingredienser, förpackningens design eller doften. De högt satta målen gäller även hållbarhet och att minska miljöpåverkan. Tangent GC´s produkter är:
- Ekologiska
- Biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara
- Veganska
- Fossilfria och har ej testats på djur

Ekologiska
Vegetabiliska ingredienser ska komma från ekologiskt odlade plantor. I Tangent GC´s produkter finns inga spår av bekämpningsmedel.

Biologiskt nedbrytbara
Tangent GC strävar efter att minimera påverkan på vårt vatten och de liv som lever där. Därför är produkterna biologiskt nedbrytbara enligt OECD-standard.

Veganska
Inga animaliska ingredienser har använts till hudvårdsprodukterna eller tvättmedlen.

Ej testats på djur
Tvål och tvättmedel ska inte testas på djur. Tangent GC´s produkter har aldrig testats på djur.

Fossilfria
Tangent GC´s produkter är fossilfria. Tensiderna och lipiderna kommer från olika vegetabiliska källor, vare sig det är kokosnöt, oliv, sheanötter eller jojoba. Aldrig från petroleum. Detta gäller även plastförpackningarna. Alla flaskor är gjorda av sockerrör.

Återvinningsbara
Ett nyckelelement för att minska belastningen på jorden är att använda material igen och igen och igen, istället för att producera dem på nytt. Tangent GC´s förpackningar är alltid återvinningsbara, oavsett om det är sockerrörsplast eller aluminiumrör.

Klädvård från TGC: Klicka här

Alla produkter från TGC: Klicka här

Se mer på Formex: Klicka här

Mer från Happynest Interior AB

Happynest Interior AB

https://happynest.se/

Vill du bli återförsäljare till flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design? Klicka här Möt oss på Formex i monter A16:22 Happynest förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus. Kontakta oss idag…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.