11.07.2022  |  Interior  |  Accessories

Portabel LED-belysning höjer mysfaktorn i sommar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Umages produkter har en funktionell design som passar både hemmet, kontoret, de större arbetsplatserna och nu även som portabel belysning. Låt oss presentera en av Umages nyheter, Orbit.

Inspirerad av månens rotation runt jorden är Orbit konstruerad i mjölkvit plast med raffinerade mässingsdetaljer, vilket gör lampan både lätt och snygg – och perfekt för att ta den med dig vart du än går. Den bärbara trådlösa lampan har tre olika ljuslägen och dess konstruktion låter dig slå på och av den – samt ändra ljuslägen – helt enkelt genom att lätt luta lampan.

Batteriet räcker i upp till 20 timmar och du kan enkelt ladda lampan genom att sätta den ovanpå den medföljande trådlösa Unifier-laddaren eller med den medföljande laddningskabeln. Ta den med dig till stranden, din favoritläshörna eller packa den i din picknickkorg för mysiga månbelysta picknickar. Orbits enkla, tidlösa och lätta design gör den perfekt för både inom- och utomhusbruk och kommer att lysa upp varje miljö.

Läs mer om produkten: Klicka här

Se all portabel LED-belysning som Happynest erbjuder: Klicka här

Möt Happynest på Formex i monter A16:22 Klicka här

Mer från Happynest Interior AB

Happynest Interior AB

https://happynest.se/

Vill du bli återförsäljare till flera av Europas ledande varumärken inom inredning och design? Klicka här Möt oss på Formex i monter A16:22 Happynest förser både fysiska butiker och e-handeln med skräddarsydda helhetslösningar och produkter där design, funktion och hållbarhet är i fokus. Kontakta oss idag…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.