12.09.2018  |  Interior  |  Design

En drottninglik accessoar

Kueen utökar med oversized sidenschal.

Heavenly Huge är en oversized och ”lyxigt tung” sidenschal från det svenska designvarumärket Kueen, som grundades och drivs av Karoline Lenhult. Schalens eleganta mönster är inspirerat av venetiansk mosaik. Den är dubbelsydd och har måtten 70 x 240 centimeter. Materialet är 100 % siden och sjalen presenteras i en matchande presentask. Schalen passar både att bära runt axlarna på olika sätt samt att använda som inredningsaccessoar.

kueen.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.