08.08.2017  |  Interior  |  Textil

En hyllning till Oslo

Plädar inspirerade av nationaldräkter

Den nystartade norska design- och möbelfirman Fram Oslo slår sig samman med Andreas Engesvik för att designa årets bunadspläd. Sedan 2012 har det designats plädar som inspirerats av norska ”bunader” (folkdräkter). Plädarna har fått stor uppmärksamhet både i Norge och internationellt och med sin förankring i norska traditioner har de färgrika plädarna i 100 % ren ull blivit en modern klassiker. Denna pläd är inspirerad av nationaldräkten från Oslo som med sina färger och mönster imiterar den säregna naturen med hav och blommande ängar som omger Norges huvudstad.

www.framoslo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.