27.02.2018  |  Furniture  |  Design

En stol med självförtroende

Johanson Design i samarbete med Beckmans Designhögskola.

Stolen Vent är resultatet av ett samarbete mellan möbelföretaget Johanson Design och Beckmans Designhögskola. Den generösa formen är framtagen för att förmedla självförtroende och allt började med att en deg fick jäsa ut mellan olika metallstrukturer. Stolens formgivare, studenterna Melinda Urbansdotter och Sarah Hasselqvist, berättar att de ville lyfta fram det personliga sittandet och samtidigt låta möbeln ta plats i rummet. ”Det ska kännas som att sitta i en tron”, säger Melinda. Vent premiärvisades i Johansons monter under Stockholm Furniture & Light Fair 2018.

johansondesign.se

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.