18.01.2018  |  Interior  |  Accessories

Färgsprakande nyheter från Pretty Paper

Kort och anteckningsböcker med gouachemotiv

Designtorget lanserar nya kort och anteckningsböcker från Stockholmsbaserade designstudion Pretty Paper. Den nya kollektionen är illustrerad med gouachemålade motiv. Mönstret till Pretty Papers design växer fram organiskt, berättar grundaren Cecilia Börjesson. Produkterna kännetecknas av färgrika mönster som ofta ges en oväntad accentfärg för en överraskande twist. Gouache kommer ursprungligen från latin och betyder ”bevattning” eller ”vattenpöl”, och är en täckande vattenfärg med högre pigmentkoncentration än akvarellfärg.

Samtliga produkter säljs i Designtorgets butiker samt webshop.

www.designtorget.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.