27.04.2023  |  Dining  |  Tabletop

Fina pasteller

aida presenterar sommarens finaste nya servisset, Solvej, från den anrika Søholm-fabriken på Bornholm.

Servisen förkroppsligar sommarstämningen med sina mjuka pastellfärger och små dekorativa veck i kanten, som ger den ett livfullt och charmigt uttryck. Solvej består av muggar, skålar och tallrikar i två olika storlekar och kommer i Powder Blue, Minty Green, Creamy White och Soft Pink.

Servisen tillverkas i aidas välkända kvalitetsporslin, som är slitstarkt och samtidigt elegant.

Färgerna kan blandas huller om buller, vilket ger många möjligheter att leka med olika sammansättningar och skapa unika bordsdukningar. Så oavsett om du planerar en avkopplande frukost i trädgården eller en elegant middag, kommer Solvej utan tvekan att fullända sommarens bordsdukning.

www.aida.dk
-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.