15.02.2018  |  Interior  |  Belysning

Foscarini lanserar Satellight

En bit av solen fångad under glas.

Det italienska designvarumärket Foscarini lanserade under hösten sin nya lampkollektion Satellight. I Satellight vill formgivaren Eugeni Quitllet efterlikna ett fångat ljusklot som har rymt från solen. Oavsett om lampan är tänd eller släckt ger den genomskinliga glasskärmen en känsla av att ljusklotet svävar. Med en dimbar LED-lampa reflekteras ljuset i glasklockan som sprider ett varmt och behagligt sken. Satellight finns tillgänglig som taklampa och bordslampa i två olika storlekar. Ljusklotet och glasskärmen är båda tillverkade i handblåst glas.

http://www.foscarini.com/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.