02.01.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Fredericia öppnar i London

Nytt showroom når internationella kunder.

Anrika designföretaget Fredericia har öppnat ett showroom i stadsdelen Clerkenwell, kreativt centrum för designbranschen i London. Här kommer bland annat kollektionen Modern Originals, med ikonisk design av formgivare som Børge Mogensen såväl som nya produkter av Jasper Morrison, Space Copenhagen med flera, att visas upp.

”Showroomet är en ny plattform för oss, där våra brittiska och internationella kunder kan uppleva Fredericia personligen”, säger vd Kaja Møller.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.