17.09.2020  |  Interior  |  Textil

Fullträffen Bolster återlanseras i rött

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu återlanseras mönster Bolster i rött, där inspirationen kommer från den klassiska bolsterranden som vi gjort en tolkning av.

– Vi lanserade mönster Bolster i rött till förra julen. De volymer vi hade köpt in tog slut direkt på Formex-mässan och vi bestämde redan då, om nylansering till höst och jul 2020. När sedan covid-19 drog in och framtiden blev svår att förutse kändes det extra skönt att vi hade bestämt oss för att satsa på en trygg kollektion till höst 2020, säger Anna Bilén VD och grundare.

I formgivningen inspireras vi av svensk historia med hantverk i varje detalj. Många av våra tidigare mönster lever kvar år efter år och vår första design som lanserades när vi startade 2009 finns fortfarande kvar i sortimentet. När perspektivet är så långsiktigt spelar material en avgörande roll, våra tyger håller länge och ger en ljuvlig sovkomfort som består.

– Mönster Bolster är designat för att bli en klassiker i kollektionen och finns nu i färgerna sand, marin, grå och röd på sängkläder och på kökstextilier i samma färger förutom sand. Vi räknar med att det är ett mönster vi kommer ha länge, fortsätter Anna Bilén.

Hållbarhet har varit en grundpelare hos Shyness redan från start. Vi har valt att arbeta med hållbarhet i linje med Biolyftet.

BioInnovation, som står bakom BioLyftet, valde att lyfta fram Shyness som ett exempel i sin årsrapport i maj 2020. Vi får genom samarbetet expertis från vetenskapen som är nödvändig för att hållbart påverka Shyness kollektion på rätt punkter.

Mer från Shyness Interior AB

Shyness Interior AB

www.shyness.se

Shyness is a Swedish brand representing quality, style and graceful design, making your home your own blissful sanctuary

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.