20.11.2020  |  Interior  |  Trends

Shyness grundare visar sitt hem

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I en tid när inget kan göras som tidigare gick det inte att genomföra fotoresa. Samtidigt är Shyness i ständigt behov av att visa sortimentet genom bild och miljö för att inspirera till hur textilierna kan användas.

Med Covid-19 restriktioner i åtanke löste vi det hela genom att fotografera hemma hos Shyness grundare Anna Bilén. Ett litet team med Anna och fotograf Mattias Vogel redovisar genom bild hur långt adventsförberedelserna kommit.

Bilderna tar oss med på en rundtur i köket, sovrummen och vardagsrum.

I hemmet blandas med förkärlek gammalt med nytt, kvalitet med loppisfynd och mönster med enfärgat. Shyness kollektioner plockas ihop med annat och många av de äldre tingen är från Skärstad Västergård, där Anna växte upp.

- Inredningen i Göteborg håller en ljus karaktär och på landet gillar jag att lyfta fram Shyness på ett klassiskt lantligt vis, säger Anna Bilén.

Hittar de olika rummen här:

Kök:

https://www.facebook.com/shynessinterior/posts/4128868617128475

Vardagsrum:

https://www.facebook.com/shynessinterior/posts/4129112060437464

Sovrummen:

https://www.facebook.com/shynessinterior/posts/4130113683670635

Svenska Shyness formger och tillverkar hållbara textilier inom bädd och bord samt kuddar och plädar för det moderna hemmet. Designen utgår från skandinavisk tidlöshet och kännetecknas av stilsäkra mönsterbilder och genomtänkta detaljer.

Textilerna finns att köpa i utvalda heminredningbutiker. Försäljning sker även i Schweiz. Shyness grundades 2009 och ägs och drivs av Anna Bilén. Shyness utsågs till ”Årets sovrumsprodukt” av Elle Interiörs Designpris 2010 för bäddtextilerna Sober och Serenity.

FÖR MER INFORMATION OCH BILDER Anna Bilén, vd och grundare Tel. 0733-66 34 22, e-post. anna.bilen@shyness.se, www.shyness.se

Mer från Shyness Interior AB

Shyness Interior AB

www.shyness.se

Shyness is a Swedish brand representing quality, style and graceful design, making your home your own blissful sanctuary

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.