24.10.2018  |  Interior  |  Belysning

Funktionellt ljus

Nytt designsamarbete mellan Massproductions och Resident.

Den minimalistiska bordslampan Buster är den första produkten i ett nytt designsamarbete mellan svenska Massproductions och det nya zeeländska designvarumärket Resident. För designen står Massproductions designchef Chris Martin. Två leder placerade vid fot- och lampfästet ger lampan dess stora rörlighet och ett stilrent utseende som fungerar i många olika miljöer. Namnet är lånat av den ikoniske komikern Buster Keaton, känd för sin halsbrytande fysiska komik.

massproductions.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.