24.10.2018  |  Interior  |  Belysning

Funktionellt ljus

Nytt designsamarbete mellan Massproductions och Resident.

Den minimalistiska bordslampan Buster är den första produkten i ett nytt designsamarbete mellan svenska Massproductions och det nya zeeländska designvarumärket Resident. För designen står Massproductions designchef Chris Martin. Två leder placerade vid fot- och lampfästet ger lampan dess stora rörlighet och ett stilrent utseende som fungerar i många olika miljöer. Namnet är lånat av den ikoniske komikern Buster Keaton, känd för sin halsbrytande fysiska komik.

massproductions.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.