13.03.2019  |  Dining  |  Tabletop

Gastro i nya färger

Stengods med reaktiv glasyr.

De populära Gastro-tallrikarna från BITZ har fått nya färger. Den nya ljusröda färgen tillför en lätt feminin touch till de annars maskulina och råa tallrikarna. Tallrikarnas blanka yta stimulerar alla sinnen med sitt lekande färgspel och den större mattallriken ger plats till ännu mer kreativitet i anrättningen. Stengodset är framställt med en vacker reaktiv glasyr som ger en extra glöd. Stengodset tål maskindisk, mikrovågsugn och ugn upp till 220 grader. BITZ matta och reaktiva glasyr gör varje produkt unik. Repor och skärmärken kommer att synas. Detta är inte ett fel.

www.bitzshop.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.