21.06.2018  |  Interior  |  Design

Glasutställning under Stockholm Design Week

Ett personligt urval av svensktillverkade föremål.

Under sommarupplagan av Stockholm Design Week 2018 visas utställningen The glass I like i utställningslokalen Spacethirtysix på Wallingatan. Bakom initiativet står Karin Sköldberg, grundare och VD för PR-byrån Trendgruppen samt styrelseledamot för Målerås glasbruk. Karin är född och uppvuxen i det småländska glasriket och har tidigare arbetat med PR och marknadsföring för Orrefors Kosta Boda. I utställningen visas ett personligt urval av svensktillverkat glas, från formgivare som Anna Kraitz, Carina Seth Andersson och Lena Bergström. ”Min stora önskan och målet med utställningen är att lyfta det svensktillverkade glaset till en bredare målgrupp. Jag vill förmedla att värdet i ett vackert glasobjekt inte bara ligger i form och funktion utan även i själva hantverket, som har en lång tradition i svensk designhistoria”, säger Karin.

Utställningen The glass I like pågår den 20–24 augusti och har öppet för allmänheten.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.