05.05.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Grönare redskap

Eva Solo lanserar ny köksserie.

Eva Solos nya Green Tools-serie består av funktionella och hållbara köksredskap, som ska bidra till att ta fram smaken i allt det gröna. Med bland annat en kryddkrossare och en citruspress, blir det nu ännu enklare att tillaga tillbehören som ger smak åt sallader och grönsaker. Alla handtag i serien är tillverkade av hållbara material, där 50 procent av plasten har ersatts av vetefiber. Green Tools är därmed både en hyllning till nya gröna vänner i köket och nya hållbara metoder för tillverkning.

Citruspressen i den nya serien gör det enkelt att pressa citrusfrukter direkt över maten, salladen, drycken, eller vad det än är som saknar en sista hint av citrus. Vrid frukten mot pressens kärna med ett lätt tryck och låt saften silas genom skaftet, som också fungerar som en tratt.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.