26.09.2017  |  Furniture  |  Design

Hästens lanserar jubileumssäng med nytt tyg

Hästens fyller 165 år och firar bland annat genom lanseringen av sängen Tribute

Det anrika företaget Hästens fyller 165 år 2017 och firar bland annat genom lanseringen av sängen Tribute, vilken är en specialversion av den populära modellen Luxuria.

Tribute har klätts i ett nytt tyg, Taupe, som är utanför den ordinarie färgpaletten och där man har använt sig av en speciell vävteknik för att blanda toner av naturvitt, beige, brunt och grått.

Inspirationen till färgen kommer från den tid då Hästen grundades, och traditionella material, som jute, lin, bomull, ull och trä.

www.hastens.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.