21.10.2020  |  Dining  |  Tabletop

Höstfärger på frukostbordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

EM77 TERMOSKANNA OCH VATTENKOKARE AV ERIK MAGNUSSEN STELTON BRÖDPÅSE AV KLAUS RATH

Med M77 termoskannan, vattenkokaren och den ikoniska Stelton brödpåse är det varma kaffet eller teet och de varma bullarna redo att serveras. Säsongens färger är Warm Maroon (EM77 termoskanna, vattenkokare och Stelton brödpåse), Midnight Blue och Granite Grey (EM77 termoskanna). Färgerna till den kommande säsongen är inspirerade från höstens trender inom inredning där det igen har blivit modernt med mörka träslag i köket och med textilier och mattor i mörka men varma nyanser.

Om du dukar till många har EM77 den fördelen att den har en slank och hög silhuett med liten bottenyta, vilket lämnar plats åt fler saker på bordet, samtidigt som termoskannan rymmer åtta koppar kaffe. Termoskannan med det genialiska vipplocket skapades 1977 av Erik Magnussen och är precis lika populär idag som när den först lanserades. Den sladdlösa vattenkokaren EM77 är exakt lika stilren och elegant som den ursprungliga termoskannan EM77 och du kan utan problem låta den stå framme på köksbänken eller ta med den in till matbordet.

Med sin höga kapacitet kokar vattnet snabbt upp och det gör att denna vattenkokare är också perfekt till stressiga morgnar när du bara hinner med en kopp snabbkaffe eller te som du tar med dig. Den fina brödpåsen i bomullskanvas, designad av Klaus Rath, är också fortfarande otroligt populär och det är lätt att förstå varför.

Kombinationen av genomtänkt design, olika färgkombinationer och massor av användningsmöjligheter har gjort denna brödpåse till en bästsäljare. Brödpåsen pryder sin plats på bordet, den är rymlig och tar nästan ingen plats i lådan eller skåpet när den inte används.

Utöver bröd kan även brödpåsen användas för småsaker i badrummet, barnrummet eller andra platser i hemmet där du behöver hålla ordning på dina ägodelar. Om brödpåsen blir smutsig är det bara att stoppa in den i tvättmaskinen.

Tags: Stelton A/S

Mer från Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.