05.10.2022  |  Interior  |  Tabletop

Låt maten stå i centrum

Sponsrat innehåll Vad är detta?

I utformningen av Agnes-serien har designern Zhenyu Wu inspirerats av sitt eget sätt att laga mat och servera mat till familj och vänner. Maten ska stå i centrum och det ska vara ro i samvaron med dem som sitter runt bordet. Med den enkla designen och de varma tonerna av grått och krispigt vitt har han med Agnes velat skapa en serveringsuppsättning som utgör ramen för en lugn måltid. En stund där maten och närvaron får fullt fokus

Använd den rymliga skålen för att arrangera en vacker sallad eller sätt in den i ugnen med en hel kyckling, potatis och rotfrukter blandat med färska örter så har du en smakrik rätt direkt från ugnen till serveringen på bordet. Skålen och fatet tål uppvärmning till 230 °C.

Serveringsfatet med den låga kanten är perfekt för att servera skuret kött, fisk eller grillade grönsaker eller en tårta om du föredrar de söta smakerna.

Agnes serveringsskål och serveringsfat kommer att finnas online och i butik från september 2022.

Produktinformation
Agnes serveringsskål och serveringsfat
 - Material: Glaserat stengods
 - Mått serveringsskål: 27 x 7 cm
 - Mått serveringsfat: 30 x 2,5 cm
 - Serveringsskål Rek. pris: SEK 899
 - Serveringsfat Rek. pris: SEK 599

Mer från Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.