18.01.2020  |  Interior  |  Design

Höstnyanser

Mångsidig kollektion från Chic antique.

Chic antiques höstkollektion för 2019 har fått namnet Shades of autumn, och är full av höstinredning i fina material och mörka dämpade färger. I kollektionen har man lagt stor vikt vid att hitta skönheten i det ofullkomliga, samt att ge nytt liv till gamla ting med vacker historia från svunna tider.

Nyheterna inkluderar bland annat kuddar i mjuka material och nya höstfärger, taupe, mossa, kol och aubergine. En helt ny stengodsserie under namnet Calais, som kännetecknas av sin rustika kolfärgade glasering.

Kollektionen bjuder som vanligt på inredning i klassisk fransk lantstil: romantiska vintagemöbler i antikvitt. Därutöver bjuder höstens kollektion även på mer industriella toner, råa material och autentiska uttryck, bland annat i form av ett bord i återvunnet trä med ben av järn.

www.chicantique.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.