20.06.2018  |  Business  |  Branschnytt

Hallarna är Sveriges bästa handelsområde

Dubblade antalet butiker vid nyöppnandet 2017.

Köpcentrumet Hallarna med 75 butiker, restauranger och cafeer vid E6 i Halmstad har utsetts till Sveriges bästa i tidningen Markets rapport Sveriges köpcentrum 2018. Handelsområdet hette tidigare Eurostop men nyöppnade 2017 som Hallarna.

Tio i topp i undersökningen är: Hallarna (Stenalyckan) i Halmstad, Tornby i Linköping, Lillänge i Östersund, Solbacken i Skellefteå, Charlottenberg shoppingcentrum i Eda, Ullared i Falkenberg, Norra Backa i Borlänge, Ikea handelsområde i Haparanda, Överby köpcenter i Trollhättan och Elins Esplanad i Skövde.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.