07.02.2018  |  Furniture  |  Textil

Hantverksmatta med inspiration från modevärlden

Kasthall lanserar morgondagens arv.

I 2018 års kollektion Legacy of Tomorrow strävar Kasthall efter att knyta ihop historia och framtid. En av de nya mattorna för säsongen är handtuftade Diamond, i ull och lin. Diamond har fått mycket av sin inspiration från modets värld, som broderi och haute couture. Linjer och tuftstygn i kontrasterande färger har bäddats in på en strukturerad yta av skuren lugg och boucléöglor. Detta gör att mattan ser olika ut och skiftar i kontrast, beroende på varifrån man betraktar den.

www.kasthall.com

Stockholm Furniture & Light Fair, A10:21

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.