28.05.2019  |  Dining  |  Tabletop

Havsinspiration

Royal Copenhagen djupdyker i sin historia.

Hav är en ny matservis från Royal Copenhagen, skapad i samarbete med arkitekt Bjarke Ingels, industridesigner Lars Holme Larsen och designfilosof Jens Martin Skibsted. Inspirationen kommer från Royal Copenhagens historia: den blå färgen, fiskfjällsmönstret och signaturdekoren de tre blå vågorna. Servisen består av en tekanna dekorerad med ett elegant bronshandtag, en unikt formad hybridskål, karaff, termomugg, tallrikar i två storlekar och skålar i tre storlekar.

”Vår ambition var att tolka vårt arv och ta det in i framtiden. Vi ville skapa något helt nytt samtidigt som vi värnar om vårt hantverk och vår bakgrund”, säger Niels Bastrup, Creative Director på Royal Copenhagen.

Hav lanseras för konsument i augusti.

www.royalcopenhhagen.dk

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.