18.01.2018  |  Dining  |  Accessories

Imponerande bordfat

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Christian Bitz har med sin sprudlande fantasi och sitt mångfaldiga universum skapat en serie färgrikt stengods som ger borddukningen en extra dimension. BITZ-seriens enorma popularitet betyder att det nu också lanseras en rad imponerande bordfat.

De iögonfallande faten har designats i helt nya och mycket intensiva färger, och det delikata färgspelet framhävs av den blanka glasyren och gör varje fat unikt.

Det vackra fatet fångar uppmärksamheten vid bordet och kan användas till både servering och som dekorationsfat. Undersidans reaktiva glasyr matchar BITZ-seriens övriga stengods, och det är därför upplagt att kombinera fatet med andra produkter från sortimentet och göra borddukningen ännu roligare och mer uttrycksfull.

BITZ Fat fås i 7 olika färgkombinationer - se dem alla här: Bilder

Fatet mäter 40 cm i diameter och kostar kr. 599,00

BITZ Fat grå

svart/blå

svart/grön

blank grå

blank ljusblå

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.